nedeľa 27. januára 2013

Seriálové odreagovanie.

Určite sa to stáva aj vám, že potrebujete vypadnúť zo sveta v ktorom žijete. Vlastne ani nepoznám človeka, ktorý by žiaden seriál nepozeral. Vždy minimálne aspoň jeden. Toto sú momentálne moje seriály pri ktorých utekám od učenia.

New Girl- Je to pomerne nový seriál (práve vychádza druhá séria) v hlavnej úlohe so Zooey Deschanel, ktorá je mimoriadne chutná a zlatá. Poviem vám pilotný diel bol dosť ťažko prežutelný, možno aj prvé 4 diely, ale určite sa to oplatí prežiť a vydržať. A ak máte radi Zooey rovnako ako ja, tak to prekusnete a potom sa už len kocháte jej čudnosťou a milotou. Zooey je zosobnenie výrazu cute nerdy girl. Je presne tým, čo všetci od tohto označenia čakajú (a v reálnom živote málokedy dostanú)





Celebrity Inspired - Zooey Deschanel




Once Upon a Time- Alebo aj Kde bolo tam bolo. Momentálne taktiež vychádza len druhá séria. Tento seriál ma uchvátil prepracovanosťou kostýmov, charakterov a originálnym spracovaním rozprávok. Scény z minulosti prelínajúce sa so šúčasťnosťou sú naozaj dobre prepacované a premyslené. Herecké obsadenie je veľmi kvalitné a je vidno, že si tvorcovia dali záležať na scenári a originalite. Zatiaľ drží latku veľmi veľmi vysoko.



Evil Queen


Once Upon a Time: Ruby

Once Upon a Time: Ruby by disneygal15 featuring a long chain necklace




The Big Bang Theory -  Teória veľkého tresku patrí k mojim favoritom. Každý piatok (teda skoro každý) napäto čakám na nový diel. Je to moja forma oddychu na konci týždňa. Myslím, že tento seriál netreba už asi nikomu predstavovať, keďže sa objavil aj na našich komerčných televíznych kanáloch (s naozaj hrozným dabingom). Momentálne vychádza šiesta séria a vraj by mali byť ešte dve. Tak uvidíme. Hádam to tvorcovia nepreženú. 




Big Bang Theory

Leonard Hofstadter

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára